Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Szakmai közösségek - társadalombiztosítás képes leírás - Társadalombiztosítás.tlap.hu
részletek »

Szakmai közösségek - társadalombiztosítás - Társadalombiztosítás.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: tarsadalombiztositas.tlap.hu » Szakmai közösségek - társadalombiztosítás
Keresés
Találatok száma - 5 db
AktaFórum - tb kérdések

AktaFórum - tb kérdések

Gondot jelent a jogszabály módosítások értelmezése, új feladatokkal kell megbirkóznia, vagy éppen nincs elegendő gyakorlata a társadalombiztosítási kifizetőhelyi feladatok ellátásában, a járulékkötelezettségek, biztosítási jogviszonnyal kapcsolatos teendők területén. Tegye fel kérdését, és gyakorló szakemberek igyekeznek megválaszolni kérdéseit.

Bérszámfejtók klubja

Bérszámfejtók klubja

A klubba első sorban, de nem kizárólag, azokat a bérszámfejtőket várjuk, akik szeretnének naprakészek maradni, folyamatosan képezni magukat, akár konferenciáink, akár egymás közötti eszmecsere segítségével.

Magyar Orvosi Kamara

Magyar Orvosi Kamara

A Magyar Orvosi Kamara (MOK) minden Magyarországon működő orvos független, demokratikus, céhszerű testülete, amely tagjainak szakmai, erkölcsi és anyagi érdekvédelmet hivatott biztosítani. Működését köztestületként a képviseleti demokrácia elvei szerint fejti ki. Átlátható működésével és befolyásával nemcsak tagjait, hanem a lakosságot és annak egészségügyét is szolgálja 'a beteg üdve a legfőbb törvény' szellemében.

Magyar Védőnők Egyesülete

Magyar Védőnők Egyesülete

Küldetésünk a lakosság magasabb szintű egészségügyi ellátása érdekében feladatunk, hogy a védőnői eskühöz híven, a szakma szabályai és az általános, valamint a közszolgálatokra jellemző etikai normák betartásával járuljunk hozzá, a védőnői hivatást gyakorolók munkájának végzéséhez. Ma hazánkban a védőnők felsőfokú szakképzettséggel végzik az egyének, családok, közösségek egészségi állapotának támogatását, fejlesztését, az egészség megőrzését, a betegségek megelőzését, az egészség visszaszerzésének elősegítését, a további egészségi állapot romlásának megakadályozását, a gondozottak lelki és szociális támogatását. A magas színvonalon végzett védőnői munka a záloga, a felnövekvő nemzedék, azaz a lakosság egészségi állapota alakulásának. A települési közösség-egészségügyi feladatok tervezésében és végzésében kulcsszerepet töltenek be a védőnők. A védőnő a gondozott egyének, családok, és közösségek méltóságának, személyiségi jogának illetve identitásának tiszteletben tartásával gyakorolja hivatását.

TB ügyintézők klubja

TB ügyintézők klubja

A klub célja a TB területén bekövetkező jogszabályi változások komplex módon történő rendszerezése, összefoglalása és közérthető magyarázata; a gyakorlatban felmerülő problémák rendezésének ismertetése; a TB ügyintézők szakmai ismereteinek folyamatos aktualizálása és bővítése.

Tuti menü