Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Kalkulátorok - társadalombiztosítás képes leírás - Társadalombiztosítás.tlap.hu
részletek »

Kalkulátorok - társadalombiztosítás - Társadalombiztosítás.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: tarsadalombiztositas.tlap.hu » Kalkulátorok - társadalombiztosítás
Keresés
Találatok száma - 4 db
Bérkalkulátor

Bérkalkulátor

Bérkalkulátor oldalunk azzal a céllal készült, hogy Ön könnyen és egyszerűen megtudhassa mennyi fizetést visz haza az aktuális adóévben. Bérkalkulátor oldalunk nagyon egyszerűen működik. Önnek csak be kell írnia bruttó bérét és - amennyiben van - gyermekeinek számát és a program pillanatok alatt kiszámolja az Ön nettó fizetését. Extra szolgáltatásként a bérkalkulátor visszamenőleg egészen 2006-ig megmutatja nettó fizetését és a különböző adókat, járulékokat. Az összehasonlító bérkalkulátor így segítséget nyújt abban, hogy eldöntse, Ön jobban vagy rosszabbul jár az előző adózási évekhez képest. Sosem volt egyszerűbb fizetés kalkulátor.

Bérkalkulátor - Human Centrum

Bérkalkulátor - Human Centrum

A kalkulátor a 2012. január 1-vel bevezetett jogszabályváltozásoknak megfelelően működik. Számolja ki mennyi egészségbiztosítási és munkaerő-piaci járulékot, nyugdíjjárulékot, személyi jövedelemadót fizet és mennyi a nettó jövedelme.

Gyed, Gyes kalkulátor

Gyed, Gyes kalkulátor

A GYES/GYED kalkulátorral kiszámolhatja, hogy a hatályos jogszabályoknak megfelelően mennyi gyermekgondozási segély, gyermekgondozási díj, illetve terhességi-gyermekágyi segély jár Önnek vagy ügyfelének.

Nettó és bruttó bérkalkulátor

Nettó és bruttó bérkalkulátor

Nettó vagy bruttó bér megadásával a Bérkalkulátorunk kiszámolja a jövedelmet terhelő foglalkoztatói és a biztosítottat terhelő járulékokat, adókat. A kalkulátor egyaránt kiszámolja az előző év és az aktuális év adatait.

Tuti menü