Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Egészségügyi Informatikai rendszerek képes leírás - Társadalombiztosítás.tlap.hu
részletek »

Egészségügyi Informatikai rendszerek - Társadalombiztosítás.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: tarsadalombiztositas.tlap.hu » Egészségügyi Informatikai rendszerek
Keresés
Találatok száma - 6 db
Kardi-Soft Kft. orvosi informatika, egészségügyi szoftverek

Kardi-Soft Kft. orvosi informatika, egészségügyi szoftverek

Cégünk 2004-ben, a háziorvosi és magánorvosi szoftverek fejlesztésében és karbantartásában közel 10 éves tapasztalattal rendelkező kollégánk vezetésével alakult meg. Azóta egészségügyi szoftvereinket az ország sok pontján használják, reményeink szerint nagy megelégedettséggel. Csapatunkat azóta orvos kollégánk is erősíti, biztosítva azt, hogy fejlesztéseink a felhasználói igényeket maximálisan kielégítsék. A különböző betegnyilvántartó és vényíró programok fejlesztése mellett foglalkozunk számítástechnikai és orvosi eszközök beszerzésével és karbantartásával is, komplex megoldást kínálva ezáltal ügyfeleinknek. Reméljük, hamarosan Önt is partnereink közt üdvözölhetjük!

Medadmin Kft.

Medadmin Kft.

Cégünk fő tevékenysége az orvosi és fogorvosi praxisokban felmerülő informatikai, adminisztrációs feladatok, problémák hatékony megoldása egyedi szoftverek készítésével, és fogorvosi szoftver fejlesztése. Évtizedes szoftver tervezési tapasztalatokkal felvértezett szakembereink gyorsan és hatékonyan tudnak reagálni partnereink észrevételeire. Egyedi megrendelésű szoftvereink fejlesztésekor a konkrét kódolási munkát gondos tervezés előzi meg, melynek során a megrendelővel folyamatos egyeztetés történik. A tervezési munkát egy dokumentum formájában összeállított programspecifikáció zárja le, mely tartalmazza a pontos képernyőterveket és a funkciók részletes leírását.

Meditor Egészségügyi Rendszerek

Meditor Egészségügyi Rendszerek

Az orvosi munkához kapcsolódó egyik időigényes feladat az elvégzett gyógyító tevékenységek rögzítése. E munkák gépesítése érdekében kezdődött a számítógépes dokumentálás, aminek következtében számos orvosi dokumentációs program született. A technológia fejlődését és a folyamatosan növekvő elvárásokat követve a programok egyre sokrétűbbek lettek, és újabb és újabb funkciókkal lettek felruházva. Ennek következtében egyre zsúfoltabbá és nehezebben használhatóvá is váltak. Kijelenthető, hogy a számítógépes dokumentálás módszere is messze elkanyarodott az évtizedek alatt kialakult módszerektől. Igénnyé vált egy olyan program, amelyik a mindenki által jól ismert, áttekinthető papír alapú dokumentációs rendszeren alapul, azt próbálja modellezni. Amellett jogos elvárás lett az is, hogy a számítógép képernyőjének látványa is a lehető legjobban közelítsen a már megszokott formához. Megérett a helyzet egy letisztult, modern adatbázisra támaszkodó, a fenti szempontokat figyelembe vevő korszerű program megalkotására. Nos ez a program elkészült, és 1997 tavaszától több száz felhasználó teljes megelégedésére teljesít a rendelőkben. Ez a program a MEDITOR!

Praxis Pro Orvosi Szoftverek

Praxis Pro Orvosi Szoftverek

Cégünk üzletpolitikája, hogy orvos-partnereinknek teljes körű informatikai szolgáltatást nyújtsunk -Alapellátási Információs Rendszer: háziorvosoknak, üzemorvosoknak, magánorvosoknak, szakorvosoknak, ügyeleteknek-, a fejlesztés, oktatás és üzemeltetés mellett szoftver és hardver értékesítéssel és karbantartással is foglalkozunk.

ProDoki Plus

ProDoki Plus

A ProDoki Plus-t azoknak a felnőtt és gyermek családorvosoknak ajánljuk, akik olyan magas színvonalú, komplex programcsomaggal szeretnék rendelői munkájukat megkönnyíteni, mely hatékonyan ötvözi a gyors, egyszerű munkához szükséges feltételeket a magas szintű szakmai támogatással. Programunk két vagy több gépes hálózat alatt is működik, és speciális funkciókkal segíti az orvos-nővér együttműködést. A családorvosi munka hatékonyságát alapvetően befolyásolja az orvosi szoftver minősége. A választás nem könnyű, de a ProDoki Plus irányt mutat. Könnyű kezelhetőségével, biztonságos működésével, beépített szakmai, szakértői rendszereivel családorvosi programunk több száz rendelőben bizonyított már.

Synergon Egészségügyi Rendszer

Synergon Egészségügyi Rendszer

Az egészségügyi intézmények egyre növekvő feladataiknak csak oly módon tudnak maradéktalanul megfelelni, ha naprakész, pontos, közvetlen információkkal rendelkeznek a betegellátás hatékonyságának biztosítására, az intézmény döntéshozói számára pedig online módon rendelkezésre állnak azok az összesítések, előrejelzések, trendek, amelyek az operatív és stratégiai döntéseik meghozatalához szükségesek. A Synergon megoldása az egészségügyi intézmények betegellátási, adatszolgáltatási és gazdálkodási tevékenységeit támogató, integrált egészségügyi információs rendszer. Rendszerünk teljes körűen lefedi az egészségügyi intézmény betegellátásban részt vevő egységeit, folyamatait, a keletkező adatokat (betegadatok, ellátási adatok) egyetlen adatbázisban gyűjtve, tárolva. Funkcionalitása orvos-szakmai elvárások alapján és segítségével készült. Ezzel az integráltsággal az intézményen belül megvalósítható az online kommunikáció, amely elsősorban az adatbevitel csökkentését eredményezi, illetve megteremti az adatok elérhetőségét bármely munkaállomásról, továbbá lehetőséget biztosít az adatok logikus összegzésére.

Tuti menü