Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Egészségbiztosítási pénzbeli ellátások képes leírás - Társadalombiztosítás.tlap.hu
részletek »

Egészségbiztosítási pénzbeli ellátások - Társadalombiztosítás.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: tarsadalombiztositas.tlap.hu » Egészségbiztosítási pénzbeli ellátások
Keresés
Találatok száma - 4 db
Egészségügyi szolgáltatás finanszírozása

Egészségügyi szolgáltatás finanszírozása

Az egészségbiztosítás célja elkerülni a komolyabb betegséget, annak időben való felfedezésével és hatékonyan kezelésével, illetve biztosítani a nyugodt anyagi hátteret a megfelelő gyógyuláshoz. A magas színvonalú és egyszerű kezelés a járóbeteg-ellátásban gyorsabb gyógyulást és kevesebb stresszt jelent a betegnek, aki így nagyobb lelki megterhelés nélkül gyógyul, miközben időt és pénzt takarít meg. Egészségbiztosítás birtokában nem kell bajlódnia azzal, hogy mikor és hova forduljon egészségügyi panaszával, hiszen a nap 24 órájában hívhatja a biztosító forródrótját, amin keresztül korlátlanul állnak minőségi szakrendelések az Ön számára. Nem kell többé várakoznia egy-egy diagnosztikai vizsgálatra, ráadásul gyors és minőségi ellátásban fog részesülni.

GYED, CSED, táppénz kimamáknak

GYED, CSED, táppénz kimamáknak

Gyakran változnak az egészségbiztosítási pénzbeli ellátások (CSED. GYED, táppénz) szabályai és bonyolult a megértésük. A baba érkezése a családok bevételeit átrendezi és a legoptimálisabb anyagi helyzet megtartásához szükséges információknak felbecsülhetetlen értéke van. Az AnyaBarát weboldal tartalma a kismamák, anyák által felvetett problémákra, információigényekre épül, bejegyzések, tanácsadás, letölthető anyagok és egyéb szolgáltatások formájában. Látogassa meg az oldalt és kovácsoljon előnyt a megosztott információkból!

Mennyi a Gyed összege?

Mennyi a Gyed összege?

2012-ben a minimálbér emelkedése és az adójogszabályok változása miatt is változik a gyed összege. Bár jelentősen nő az igényelhető gyed felső határa, az adójóváírás eltörlése miatt a nettó összeg akár csökkenhet is. A kormány tervei szerint jövedelempótlékot igényelhetnének azok, akik az adójóváírás eltörlése miatt kevesebb juttatást kapnak kézhez, mint tavaly. A részletek a weboldalon.

Táppénz helyett betegszabadság

Táppénz helyett betegszabadság

A betegszabadság a keresőképtelenség első 15 napjára jár, vagyis csak akkor lehet igénybe venni, ha az orvos felvesz betegállományba. Ha valaki egy adott évben több alkalommal is betegállományba kerül, de nem használja fel a 15 munkanapot, a fennmaradó rész nem vihető át a következő évre. A betegszabadság 2012 a fizetett szabadságokhoz hasonlít formájában és elszámolásában egyaránt.

Tuti menü