Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Bérszámfejtő és TB kifizetőhelyi szoftverek képes leírás - Társadalombiztosítás.tlap.hu
részletek »

Bérszámfejtő és TB kifizetőhelyi szoftverek - Társadalombiztosítás.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: tarsadalombiztositas.tlap.hu » Bérszámfejtő és TB kifizetőhelyi szoftverek
Keresés
Találatok száma - 13 db
Armada bérprogram, Tb modul integrációval

Armada bérprogram, Tb modul integrációval

Hogyan lehet könnyed a bérszámfejtés, miközben az szja, tb és egyéb törvények évről-évre bonyolódnak? Az Armada Bér bérprogram telepítése után azonnal képes bármilyen besorolású személy számfejtésére. Teljesen kielégíti az állami rendszerek elektronikus bevallási elvárásait, barátságos ára pedig elérhetővé teszi minden közepes- és kisvállalkozások számára. Az Armada Bér bérprogram az általában elvárható szolgáltatásokon túl még a KSH bevallások terhét is leveszi a felhasználók válláról.

Aronic Bérszámfejtő és munkaügyi nyilvántartó program

Aronic Bérszámfejtő és munkaügyi nyilvántartó program

Az Aronic Bér és Munkaügyi nyilvántartó rendszer, önállóan és az Aronic Ügyviteli rendszert kiegészítve kapcsolódhat a Főkönyv programhoz, így segítve a vállalkozás bérszámfejtését, dolgozók ki- és beléptetését, valamint a havi jelentési és bevallási, valamint az éves adatszolgáltatási kötelezettségeket. A program az Aronic Ügyviteli rendszer számára feladás útján tudja az adatokat átadni.

BaBér ügyviteli bérszoftver rendszer

BaBér ügyviteli bérszoftver rendszer

A bérszoftver által tartalmazott alapmodulokon (bér, munkaügy, táppénz) felül opcionálisan választható, egyedi modulokat (pl. cafetéria ) is kínál. A BaBér bérszoftver kiemelkedően jó lehetőséget biztosít könyvelő irodák részére, ugyanis részükre nem számítunk felárat a cégek száma után. Valamint a bérszoftver olyan megoldásokkal rendelkezik (közös szótárak, közös adatszolgáltatás) melyek kimondottan a többcéges felhasználók kényelmét szolgálják.

Credit bérszámfejtési rendszer

Credit bérszámfejtési rendszer

A Credit bérszámfejtési rendszer, könnyen kezelhető, logikus felépítésű korlátlan számú dolgozó és cég bérszámfejtésére alkalmas szoftver. A rendszer kezeli a munkaviszonyban és más egyéb jogviszonyban kifizetett összeget. Teljes körű adó és járulékelszámolás mellett több mint 100 beépített különböző kifizetési jogcímet kezel a szoftver. A havi elektronikus bevallásokat egy kattintással elkészíti a program és automatikusan megjeleníti az AbevJava nyomtatványkitöltőben.

DelthaBÉR Munkaügy-, bérszámfejtő- és TB. programrendszer

DelthaBÉR Munkaügy-, bérszámfejtő- és TB. programrendszer

A DelthaBÉR Munkaügy-, bérszámfejtő- és TB. programrendszerünket minden olyan cégnek és vállalkozásnak ajánljuk, aki professzionális szoftver-segítőtársat keres a bérügyviteli munkájához, amely számfejtésének, személyi jövedelemadó elszámolásának, személyzeti és munkaügyi tevékenységének gyors és hatékony gépi feldolgozását teszi lehetővé.

HessynBér - bérszámfejtő-, munkaügyi program

HessynBér - bérszámfejtő-, munkaügyi program

Bérszámfejtő programcsomagunkat mind egyéni felhasználók, mind könyvelőirodák részére ajánljuk. A havi, év végi adatszolgáltatások, bevallások, és a program egyéb szolgáltatásai, kimutatásai támogatják az egyéni és könyvelőirodai felhasználást egyaránt.

Kulcs-Soft bérprogram táppénz modul konstrukcióval is

Kulcs-Soft bérprogram táppénz modul konstrukcióval is

A Kulcs-Soft Számítástechnika Nyrt. 30.000 ügyféllel és 20 évnyi tapasztalattal folyamatosan azon munkálkodik, hogy az Ön ügyviteli szoftver igényeit a legmagasabb minőségben, de elérhető áron szolgálja ki. A Kulcs Bér programmal biztos lehet abban, hogy cégének munkaerő-gazdálkodási és bérügyi nyilvántartása a legjobb kezekben lesz!

LogaPayroll rendszer

LogaPayroll rendszer

A LogaPayroll Európa legkorszerűbb bérszámfejtési, társadalombiztosítási és humánerőforrás-gazdálkodási rendszere mindeddig az egyetlen olyan megoldás, amely minden munkavállalónak saját anyanyelvén nyomtatja a bérelszámolást. A piacon elsőként LogaPayroll az összes európai nyelvet beszéli. Átláthatóbb az elszámolás, nő a bizalom, ritkább a visszakérdezés.

Nexon bérügyviteli rendszer

Nexon bérügyviteli rendszer

Nagyteljesítményű és megbízható bérszámfejtő szoftvert keres, amivel egyszerű a bérszámfejtés, és ami folyamatosan megfelel a jogszabályoknak? A teljes körű bérügyviteli szolgáltatást nyújtó nexONBÉR a NEXON piacvezető megoldása. A bérügyviteli program gazdasági társaságok és intézmények bér - munkaügy, OEP ellátások számfejtési tevékenységének gyors és hatékony gépi feldolgozását teszi lehetővé.

Hirdetés
Pc-Bér társadalombiztosítási modullal

Pc-Bér társadalombiztosítási modullal

A Pc-Bér a bérszámfejtésen túl elvégzi az ehhez kapcsolódó valamennyi egyéb tevékenységet is, így automatikusan elkészíti az átutalásokat, statisztikákat, adatszolgáltatásokat, adó- és járulékbevallásokat.

QualitySoft Maxbér bérszámfejtő program, TB számfejtési modullal

QualitySoft Maxbér bérszámfejtő program, TB számfejtési modullal

Egyszerűen kezelhető, nagy tudású bérprogram a bérügyvitellel kapcsolatos összes teendőjének elvégzéséhez. Automatikusan készíti a havi 08-as elektronikus járulékbevallásokat, az ABEV és Ügyfélkapu felé feladást. Munkaviszonyos, havi és órabéres, egyéni- és társas vállalkozó, megbízási- és tiszteletdíjas, nyugdíjas, Start-kártyás, valamint egyszerűsített foglalkoztatási, és EKHO-s jogviszonyokat is alapkiépítettségben kezelheti. Bérszámfejtő szoftverünk az összes létező bérügyi és munkaügyi nyomtatványt elkészíti. Nálunk nem gond a munkaszerződés, Cafeteria, Banki terminálprogram feladás, cégautó adó, cégtelefon használat, AM könyves nyilvántartás sem. Válogasson igénye szerint a különböző moduljaink közül. Garantáltan a legjobb ár-érték arány!

VT-Soft bér és tb modulok

VT-Soft bér és tb modulok

Nem elégedett jelenlegi könyvelő programjával? Szüksége van egy megbízható, jogszabálykövető bérügyviteli rendszerre? Szeretne akár csoportos és hóközi bérszámfejtést végezni? Átlátható bérszámfejtési eredményeket akar, gyors korrekció lehetőséggel? A VT-Soft bérszámfejtő szoftvere megoldást nyújt mindezekre! A modern technológiára épülő integrált bérszámfejtő program rugalmas, felhasználóbarát és bármely ügyviteli rendszerhez könnyedén kapcsolható. Mindezeket egészítse ki a szakértői rendszeren alapuló TB modullal, hogy a társadalombiztosítási ellátások automatikusan, a bérszámfejtést megelőzően kerüljenek a bérügyviteli rendszerbe. Legyen bér - és TB számfejtés szakértő a szoftver segítségével!

XL bérprogram, TB-elszámolás

XL bérprogram, TB-elszámolás

Az XL-Bér bérprogram és TB-számfejtő rendszer további moduljaival együtt jól áttekinthető és kezelhető formában szolgálja a bérszámfejtést, TB-elszámolást, elektronikus bevallást és más személyi-ügyviteli feladatokat.

Tuti menü